Tévéajánló – Vasárnap (06.12.)

Fék nélkül
David Koepp bringázós akciófilmje Joseph Gordon-Levitt-tel és Michael Shannonnal.
Vetítik: AXN – 11:25

Királylány a feleségem
Christian-Jaque klasszikus kalandvígjátéka Gérard Philipe és Gina Lollobrigida főszereplésével.
Vetítik: Duna – 13:50

A leleményes Hugo
Scorsese az Aviátor után ismét egy jelentős filmalkotó életébe enged bepillantást – mindezt egy 3D-s ifjúsági kalandfilm álcájában. Szereplők: Chloe Moretz, Asa Butterfield, Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Ray Winstone, Jude Law, Emily Mortimer. (BS)
A leleményes Hugo az a film, amit üzenetként szeretne átnyújtani az utókornak a cinéphile rendező, a mondandója pedig mindössze ennyi: szeressétek a mozit! (Hlavaty Tamás kritikája a Filmvilág 2012/03. számában olvasható.)
Vetítik: RTL Klub – 15:20

Másnaposok szerencséje
Steven Brill (Sátánka, Fúrófej Taylor, Movie 43) vígjátékának természetesen nincs köze a Másnaposok-sorozathoz, de itt is egy kemény éjszaka után kell kármentést végeznie a főszereplőnek, akit Elizabeth Banks alakít. A riporternek telefon, személyi, autó és pénz nélkül kellene eljutnia a külvárosból egy fontos állásinterjúra. (BS)
Steven „Sátánka” Brill filmje korántsem bánik kesztyűs kézzel főhősnőjével, az obszcén fizikai és lelki megpróbáltatásokon túl talán mégis az a legfurcsább, hogy maga nevezi el szégyenfutamnak azt, ami valójában csak a balszerencse és a teljes részvétlenség megnyilvánulása. (Kovács Kata kritikája a Filmvilág 2014/06. számában olvasható.)
Vetítik: RTL Klub – 19:55

Életben maradtak
A sokáig Peter Bogdanovich, Walter Hill és Steven Spielberg állandó munkatársaként működő Frank Marshall máig legjelentősebb rendezői teljesítménye az Arachnophobia – Pókiszony mellett. A repülőgép-balesetet szenvedő, majd kannibalizmusra kényszerülő sportolók valós történetén alapuló dráma főszereplői Ethan Hawke, Vincent Spano, Josh Hamilton és Bruce Ramsay, a forgatókönyvet John Patrick Shanley írta Piers Paul Read könyve alapján.
Vetítik: m2 – 21:05

eletben_maradtak.jpg

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Országos Hírek

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.