A hónap bejegyzései: május 2022

Automatikus vázlat

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes szavai, stratégiai látásmódja egy új megvilágításba helyezte a Mátra szerepét! Szerinte a település természeti, kulturális és gasztronómia adottságai példátlanok. A képen Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes és Fülöp Henrik MODELLO Módszertani és Képzési Intézet vezetője. Tovább … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , | Automatikus vázlat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyöngyös elsőszámú szórakozóhelye!

TELJES GŐZZEL KÉSZÜLÜNK! A Nyár Velünk Kezdődik Csodás Hétvége, Éjszaka Vár Rátok! A következő bulik: 2022. MÁJUS 13., PÉNTEK, 19:00 Classic House & Dance 90s-00s ★ Szörp Terasz 05/13 Gyöngyös elsőszámú szórakozóhelye! 2022. MÁJUS 14., SZOMBAT, 19:00 IV. Gyöngyösi Mulatság/ … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , , | Gyöngyös elsőszámú szórakozóhelye! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fülöp Henrik – MODELLO-val a Vasútiparban!

Fülöp Henrik Magyarország egyik legkiemelkedőbb elméje a módszertani és képzési stratégiák kialakítása terén. Specialitása a rendszerszintű konszolidációs és centralizációs sémák tervezésén keresztül, kimenetben megvalósuló hatékonysági mérés, mely egyben jelenti a költség minimalizálást, és a profit növelését egyaránt! A nevéhez fűződő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , , , | Fülöp Henrik – MODELLO-val a Vasútiparban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva