Tévéajánló – Vasárnap (06.05.)

A szerelem hálójában
Romantikus vígjáték a Meg Ryan – Tom Hanks kettőssel. Nora Ephron filmjének alapötlete László Miklós Illatszertár című színművéből származik, melyet Ernst Lubitsch dolgozott fel korábban Saroküzlet címen.
Vetítik: Cool – 13:00

Az autóversenyző
Robert Enrico (Kalandorok, Bagoly folyó) kalandfilmje Jean-Paul Belmondóval, José Giovanni regénye nyomán. Cameózik: Alain Delon. És hogy mi köze van ennek az egésznek a Taxisofőrhöz? Már nem titok többé!
Vetítik: Duna – 13:45

Egy magyar nábob
Várkonyi Zoltán kosztümös drámája, természetesen Jókai Mór regényéből és a honi színjátszás korabeli krémjével (Latinovits Zoltán, Darvas Iván, Bessenyei Ferenc, Bitskey Tibor, Básti Lajos, Ruttkai Éva, Pap Éva, Tordai Teri, Benkő Gyula stb.).
Vetítik: ATV – 15:20

Star Trek
J.J. Abrams új változata Gene Roddenberry kultikus tévé- és filmsorozatára, Chris Pine, Zachary Quinto és Eric Bana főszereplésével. További szereplők: Leonard Nimoy, Bruce Greenwood, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin, Simon Pegg, Karl Urban, Ben Cross, Winona Ryder, Chris Hemsworth, Jennifer Morrison.
Vetítik: TV2 – 15:30

Utazás a rejtélyes szigetre
Amerikai kalandfilm, amelynek ugyanaz a főhőse, mint a két évvel ezelőtti Utazás a Föld középpontja felé Verne-adaptációjának. Mindenki más (rendezők, írók, színészek) kicserélődött, Brendan Fraser helyett ezúttal Dwayne “The Rock” Johnson és Michael Caine asszisztál a kalandokhoz. (BS)
Vetítik: RTL Klub – 19:55

Skyfall
Bond legfrissebb kalandja az Oscar-díjas Sam Mendes rendezésében, egy Oscar-díjas főgonosszal (Javier Bardem) és a kellően egzotikus Bond-lányokkal (Naomie Harris, Bérénice Marlohe).  A filmre az MGM csődje miatt a szokásosnál többet, 4 évet kellett várni. (BS)

skyfall.jpg

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Országos Hírek

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.